Word vrijwilliger

Hé jij!

Nu dat je ongeveer weet wat vibez doet, en waar wij voor staan heb jij misschien zin om deel uit te maken van ons team?! Dat Kan!

vibez is altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn om onze filosofie en visie uit te stralen en te vertegenwoordigen. Dus als je denkt dat je een meerwaarde kan zijn, iets betekenen voor de wereld en een positief sociaal impact wil hebben, ben je hier aan het juiste adres.

Dit kan op verschillende manieren:
Animator
Hoofdanimator
Kookouder

vibez organiseert buiten de kampen ook heel veel evenementen doorheen het jaar, die ons dichter brengen bij de mensen. Dit helpt ons onze visie meer en meer over te brengen , en zorgt voor een gezonde doorgroei als project/merk zijnde. De voorbereiding gebeurd door de stafmedewerkers (wat een lelijk woord zeg…) MAAAAR de uitwerking kunnen we niet alleen dragen, daarom doen we graag beroep op helpende handen die er mee voor willen zorgen dat vibez groeit en die ook effectief achter onze visie staan en in geloven. Misschien ben jij dat wel?! We horen het graag en verwelkomen je met open armen.

Contacteer ons

vibez
Capucienenstraat 10 - 3500 Hasselt

postadres
Guffenslaan 38a - 3500 Hasselt

E info@beleefjevibez.be

T +32 (0) 11 27 85 15

 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van de coolste nieuwtjes
en te gekke vakanties!

 

vibez is een organisatie van

De Voozorg
Joetz vzw Let's Go Urban Limburg

Hé, leuk dat je er bent! Ook onze blog gebruikt cookies. Door verder te surfen, ga je akkoord met ons cookiebeleid.